ÇINARCIK BELEDİYESİNE ÇÖP KAMYONU DESTEĞİ

Belediyemize , Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan bir adet çöp toplama kamyonu hibe edildi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan hibe yoluyla hidrolik sıkıştırmalı çöp kamyonu belediyemizin araç filosuna kazandırıldı. Başkanımız Numan Soyer devir teslim töreninde çöp kamyonunun ilk test sürüşünü gerçekleştirdi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan yaptıkları girişimlerden olumlu sonuç aldıklarını belirten Belediye Başkanımız Numan Soyer, “Ankara’ya her gidişimizde bu tür hibeleri araştırıyoruz. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na araç konusunda müracaat etmiştik. Hamdolsun aracımız geldi. Vatandaşlarımıza daha hızlı, daha kaliteli hizmet verebilmek adına belediyemizin makine ve araç parkını genişletiyoruz. Yeni aracımızla daha yeşil, daha temiz ve daha güzel bir Çınarcık için çalışacağız. Bu aracın ilçemize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Bu anlamda desteğini bizden esirgemeyen Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’a ve ekibine çok teşekkür ederim” diye konuştu.

24.12.2019 12:31