ÇINARCIK BELEDİYESİ’NDEN DEPREM BÖLGESİNE YARDIM

Elazığ’ın Sivrice ilçesinde meydana gelen 6.8 şiddetindeki depremin sonrasında Belediye Başkanı mız Numan Soyer’in çağrısıyla yardım kampanyası düzenlendi.

Geçtiğimiz günlerde yaşanan Elazığ depremi sonrası Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer’in çağrısıyla başlatılan yardım kampanyasına ilçe genelinde yüzlerce vatandaş birlik oldu. Çınarcık halkının 17 Ağustos 1999’da depreminde yaşadıklarının ardından deprem bölgesinde neye ihtiyaç olduğunu iyi bildiklerinden  Başkan Soyer’in yardım kampanyası çağrısına tek yürek oldular.

Yardım kampanyası kapsamında vatandaşlarımız ve Çınarcık Belediyesi çalışanları battaniye , ısıtıcı , bebek bezi, erzak , kıyafet ve mont  bağışında bulundular. Toplana yardımlar kamyonlara yüklenerek Elazığ ve Malatya’daki depremzede vatandaşlara ulaştırılmak üzere yola çıktı.

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer konu hakkında “Elazığ’ın Sivrice ilçesinde meydana gelen 6.8 şiddetindeki depremin sonrasında ilçe halkımızla birlikte Elazığ ve Malatya’daki depremzedelerin yanında olmak istedik. Çünkü biz yaşanan sıkıntıları ve acıları gayet iyi biliyoruz. Onlara destek olmak için yardım kampanyası düzenledik. İlçe halkımızda bu kampanyaya büyük bir destek verdi . Gelen yardımları personelimizle birlikte kamyonlara yükledik.  Çınarcıklı vatandaşlarımıza hassasiyetleri için teşekkür ediyorum. Elazığ ve Malatya’daki vatandaşlarımızın acısını biraz azalttırsak ne mutlu bizlere. Bir kez daha depremlerde hayatını kaybedenlere Cenab-ı Allah' tan rahmet , acılı ailelere baş sağlığı diliyorum” dedi.

01.02.2020 14:41