ÇINARCIK BELEDİYESİ TARİHİ KENTLER BİRLİĞİ EĞİTİMİNDE

Tarihi Kentler Birliği'nin İstanbul’da düzenlendiği eğitimine Çınarcık Belediyesi’ni temsilen Sanat Tarihçisi ve Proje Koordinatörü Banu Barmak katıldı.

Tarihi Kentler Birliği tarafından Çevre ve Kültür Değerlerini Koruma ve Tanıtma Vakfı (ÇEKÜL) Akademi’de düzenlenen eğitimde Çınarcık Belediyesi de yer aldı. Birliğe üye olan Çınarcık Belediyesi’ni temsilen eğitime Sanat Tarihçisi ve Proje Koordinatörü Banu Barmak katıldı.

İstanbul Şerifler Yalısı’ndaki ‘Kültürel Koruma Alanında Proje Döngüsü Yönetimi’ konulu eğitim 3 gün sürdü. Barmak, eğitimin son gününde Çınarcık Belediyesi tarafından sürdürülen "Somut Olmayan Kültürel Mirasın ve Kent Belleği'nin Korunması"na yönelik projelerin geliştirilmesi ve sürdürülebilirliğinin sağlanması üzerine taslak proje sunumunu yaptı.

03.12.2015 09:00