ÇINARCIK BELEDİYESİ SOKAK HAYVANLARINI KORUMA VE REHABİLİTASYON MERKEZİNE ZİYARET

Belediye Başkanımız Numan Soyer, Eşi Elif Soyer ve Belediye Başkan Yardımcımız Murat Savaş 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla Çınarcık Belediyesi Sokak Hayvanlarını Koruma ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ettiler.

Çınarcık Belediyesi Veterinerlik İşleri Birimi tarafından gerçekleştirilen Hayvanları Koruma Günü etkinliğine Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, Eşi Elif Soyer, Çınarcık Belediye Başkan Yardımcımız Murat Savaş, Çınarcık Hüdaverdi Aydın İlköğretim Okulu 2.Sınıf Öğrencileri, Çınarcık Gülkent İlkokulu öğrencileri, Hayvansever Sivil Toplum Kuruluşları ve Çınarcıklı hayvenserver vatandaşlarımız 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla Çınarcık Belediyesi Sokak Hayvanlarını Koruma ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ettiler.

Minik dostlarımızla hoşça vakit geçiren ziyaretçilerimiz. Hayvanların hayatımızdaki yeri ve onların korunup kollanmasıyla ilgili barınak yetkililerinden bilgi alan ziyaretçilerimiz barınaktaki hayvanları besledi ve onlarla ilgilendi.

Gülkent İlkokulu Öğrencilerinden Örnek Davranış
Çınarcık Belediyesi Sokak Hayvanlarını Koruma ve Rehabilitasyon Merkezi’nde yaşayan köpekleri beslemek için kendi oyuncaklarını satarak mama alan Gülkent İlkokulu’nun hayvansever öğrencileri, örnek davranışıyla takdir topladı.
Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer 4 Ekim Hayvanları Korumu Günü’nde küçük hayvenseverlerimizin sergilendikleri örnek davranışlarından dolayı öğrencileri tebrik etti.

Ziyaret sonuna doğru hayvansever vatandaşlarımızdan Sevda Demirer ve ailesi minik dostlarımızdan 3 aylık melez yavru köpeği sahiplendiler.

Geri kalan küçük sevimli dostlarımız yeni yuvalarına kavuşmak için sahiplendirilmeyi bekliyorlar.

04.10.2019 18:03