ÇINARCIK BELEDİYESİ OBEZİTEYE SAVAŞ AÇTI

Çınarcık Belediyesi ile Özel Atakent Hastanesi vatandaşlara 6 ay boyunca ücretsiz diyetisyenlik hizmeti verecek.

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer ve Özel Atakent Hastanesi Diyetisyeni Fatih Çetinkaya tarafından imzalanan protokol gereği Çınarcık Belediyesi sınırları içerisinde ikamet eden boy kilo endeksi 45 beden kitle endeksi olan vatandaşlara 6 ay boyunca ücretsiz diyetisyenlik hizmeti verilecek.

Hizmetten faydalanmak isteyen vatandaşlarımız 19 Kasım 2019 Salı gününe kadar Özel Atakent Hastanesi’nde yapılacak olan ön görüşmede bulunmaları gerekiyor. Kriterlere uyan vatandaşlar hizmetten faydalanabilecekler. Kriterlere uyan vatandaşlardan hiçbir şekilde ücret talep edilmeyecek. Projenin yürütücü ve kontrolü Özel Atakent Hastanesi tarafından gerçekleştirilecektir.

Belediye Başkanımız Numan Soyer, “İnsan sağlığını ön planda tutarak çağın hastalığı olarak kabul edilen obezite ile ilgili vatandaşlarımız ücretsiz bir şekilde destek alması için Özel Atakent Hastanesi ile bir protokol imzaladık. Ücretsiz diyetisyenlik hizmetine vatandaşlarımızın ilgi göstereceğini ön görüyor ve bu protokolün ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Tüm Çınarcıklı vatandaşlarımızı, ilçemizde obeziteye karşı mücadelemize  davet ediyorum” dedi.

Bu hizmetten faydalanmak isteyen vatandaşlarımız 444 16 77 Özel Atakent Hastanesi telefonundan gerekli bilgileri aynı zamanda Özel Atakent Hastanesi ücretsiz servisi hakkında da bilgi alabilirler.

15.11.2019 14:00