ÇINARCIK BELEDİYESİ ANTALYA’DAN ÖDÜLLE DÖNDÜ

2-4 Ekim tarihlerinde Antalya Sirene Belek Hotel’ de gerçekleştirilen Herkes İçin Kütüphane Projesi kapanış toplantısına Belediye Başkanımız Avni Kurt ve Yasemin Koç Halk Kütüphane Sorumlusu Selin Pelit birlikte katıldı.

IFLA Seçilmiş Başkanı Christine Mackenzie, Türk Kütüphaneciler Derneği Başkanı Ali Fuat Kartal, HT-TTM Yönetim Kurulu Başkanı, Bill ve Melinda Gates Vakfı Küresel Kütüphaneler Girişimi Direktörü, Türkiye Bilişim Derneği Başkanı, TOSYÖV Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Mezunlar Derneği Başkanının katıldığı ayrıca 26 farklı ülkeden temsilcinin bulunduğu bu uluslararası platformda, Yasemin Koç Halk Kütüphanesi,  proje genelinde başarılı faaliyetler gösteren ilk 10 kütüphane arasına girmeyi başardı, ilçemizin tanıtıldığı ve etkinliklerimizin anlatıldığı bir sunum gerçekleştirildi .

Başkan Avni Kurt ‘’Kütüphanemizin uluslararası alanda tanıtılmasını sağlayan ve proje kapsamında kütüphanemizi başarılı ilk 10 kütüphane içerisine taşıyan personelimiz Selin Pelit’e başarısından dolayı teşekkür ederim’’ dedi.

16.10.2018 11:59