ÇİFTLİKKÖY BELEDİYE SPOR’U 4 GOLLE UĞURLADIK

Yalova Süper Amatör Ligi ikinci devre ilk maçında Çiftlikköy Belediye Spor’u konuk ettik.

Güzel , zevkli ve centilmence geçen mücadele sonunda sarıl siyahlı ekibimiz attığı 4 golle galibiyet serisini sürdürdü. Böylelikle de en yakın takipçisi Yalovaspor ile 1 puanlık farkını koruyarak liderliğini sürdürdü.

Bu haftada takımımız  attığı 4 golle 3 puanın sahibi oldu. İlk yarıda dakikalar 19 gösterdiği vakit Ömer Faruk Aykaç ile takımımız 1-0 öne geçiyor. İlk yarıda başka gol sesi gelmeyince takımımız soyunma odasına 1-0 galibiyetle gidiyor.

İkinci yarıda ataklarını arttıran Çınarcık Belediye Spor dakikalar 74 gösterdiği vakit Murat Ulu durumu 2-0 yapıyor. 3 dakika sonra Fatih Bektaş 3. Golü buluyor. goller 85 dakikada Fatih Bektaş kendisinin ikinci ve takımımızın 4 golünü Çiftlikköy Belediye Spor ağlarına gönderiyor. Bu  gollü ve güzel müsabaka sonucunda Çınarcık Belediye Spor liderliğini sürdürmeye devam etti.

11.03.2019 10:42