ÇANAKKALE ZAFERİ ANMA PROGRAMI YAPILDI

18 Mart Çanakkale şehitlerinin 104. yıl dönümü programı Çınarcık Firuzan Kınal Ortaokulu’nda düzenlenen törenle devam etti.

Törene Çınarcık Kaymakamı Soner Kırlı, Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, İlçe Jandarma Komutanı Emrah Tan, İlçe Emniyet Müdürü Ragıp Tunç, meclis üyeleri, ilçedeki kamu kuruluşlarının mülki ve idari amirleri, sivil toplum kuruluşu ve siyasi partilerin temsilcileri, veliler ve öğrenciler katıldı.

Çınarcık Firuzan Kınal Ortaokulu Konferans salonunda düzenlen törende günün anlamını belirten konuşmalar yapıldı, okul öğrencileri Çanakkale ile ilgili ünlülerin sözlerini, Çanakkale Şehitleri Destanını , savaşa katılan askerlere ait mektupları sahnede canlandırarak gelen seyircilere duygusal anlar yaşattı. Daha sonra Çanakkale Savaşları ile ilgili kısa film izletilerek tören sonlandırıldı.

18.03.2019 15:33