ÇAMLIK MAHALLESİ’NDE YAYA GEÇİDİ ÇALIŞMASI

Ekiplerimiz kent merkezinde araç ve yaya trafiğinin yoğun olduğu caddelerde yaya geçidi ve “Önce Yaya” görsel çalışmalarına devam ediyorlar

2019 yılı “Yaya Öncelikli Trafik Yılı” ilan edilmesinin ardından Çınarcık Belediyesi ekipleri tarafından ilçe genelinde; yaya geçidi çizgilerini yenileme çalışmalarına başlanmıştı.

Ekiplerimiz Çamlık Mahallesi’nde araç ve yaya yoğunluğunun fazla olduğu cadde üzerinde yaya geçidi çizimleri ve “Önce Yaya” sloganı ile yapılan çalışmalarını sürdürmektedirler

Trafik akışını rahatlamak ve yayaların karşıdan karşıya daha güvenli geçişlerini sağlamak için ekiplerimiz belli plan ve program çerçevesinde çalışmalarına ilçe genelinde devam edeceklerdir.

Çamlık Mahallesi sakinleri yaya geçidi çalışmalarını yerinde inceleyerek ; belediye ekiplerimize teşekkür ettiler.

04.07.2019 13:34