BELMA BELEN İLE GEZİYORUZ ÇINARCIK’TA

İlçemizin tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerini Belma Belen ile Beyaz TV ekranlarına taşınacak.

Beyaz TV kanalından “Belma Belen ile Geziyoruz” programı kapsamında ilçemizin tanıtımı üzerine çekimler gerçekleştirildi .

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer ile yapılan röportajın  çekimleri Belediye Hizmet Binamız ve Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirildi.

Röportajda Yalova’nın değeri olan ve coğrafi haritada Yalova neyi ile meşhur diye bakıldığında gözüken  “Çınarcık İşi”  tanıtımı da yapıldı. “Çınarcık İşi” tanıtımında Belma Belen’in sorularını Çınarcık Belediye Başkanımızın eşi Elif Soyer ve Bilge Şahin cevaplandırdı.

Çınarcık’ın doğal, yöresel, kültürel ve tüm güzelliklerine yer verilecek olan program 14 Temmuz 2019 Pazar günü saat 14:00’da Beyaz Tv’de yayınlanacak.

05.07.2019 14:00