BELEDİYE’DE DEVİR TESLİM TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

31 Mart'ta Çınarcık Belediye Başkanı seçilen Numan Soyer, belediye binasında gerçekleştirilen devir teslim töreniyle görevini devraldı

Çınarcık Belediye Başkanı seçilen Numan Soyer, belediye binasında gerçekleştirilen devir teslim töreniyle Çınarcık Belediye Başkanlığı görevini devraldı.

Devir teslim için Çınarcık Belediyesi önünde düzenlenen törene, Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ile birçok vatandaş katıldı.

Konuşma yapmak için kürsüye gelen Belediye Başkanı Numan Soyer;” Çok kıymetli Çınarcık halkı, hanımefendiler, beyefendiler hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Artık büyük bir yarışı sonlandırdık. Halkımız sağ olsunlar, destek verdiler, oy verdiler ve bu güzel ilçenin sorumluluğunu bizlere emanet ettiler. Amacım bu emanete sahip çıkmak ve insanlarımızın hayatına değer katmaktır. Son dönemde yaşadıklarımızdan önemli sonuçlar çıkardık. İlk hedefimiz Çınarcık’ımızda yalan ve iftira siyasetini sonlandırmaktır. İftiradan beslenen, yalandan nemalanan kim varsa meclisimizde, yanımızda, gönlümüzde yeri yoktur. Dün nasıl yalanları gerçeklerle yüzleştirdiysek bugün de yarın da bu tavrımıza devam edeceğiz. Ben varken kimse size yalan söyleyemeyecek, kimse sizi kandırmaya çalışmayacak ve hiç kimse arkanızdan dolap çeviremeyecek. Çınarcık’ta artık yeni bir dönem başlıyor. Belediye olarak çok çalışmamız gerektiğinin farkındayım. Mesai kavramı tanımayacağız. 7 gün 24 saat halkımızın yanında olacağız. Büyük sorunlarla baş etmemiz gerektiğini biliyorum. Sabırlı olacağız, azimli olacağız ve inşallah tüm sorunların üstesinden geleceğiz. Hep birlikte başaracağız, sizlerle birlikte başaracağız. Aslolan olan biz değiliz, aslolan halktır. Bu çizgiden asla ayrılamayacağız. Yeni dönem hepimiz için hayırlı olsun. Allah aldığımız emanetin hakkını vermeyi bizlere nasib etsin, kul hakkından, kamu hakkından bizleri uzak tutsun. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Herkese teşekkürlerimi sunarım.” dedi.

İlçe Müftüsü İdris Yavuzyiğit tarafından dua okunup kurban kesilen devir teslim töreninden sonra Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer vatandaşlarımızın tebriklerini makamında kabul etti.

09.04.2019 18:58