BELEDİYE OTOBÜSLERİNDE YENİ TARİFEYE GEÇİLDİ

Çınarcık Belediyesi ; belediyeye ait toplu taşıma araçlarının ücret tarifesinde düzenleme yaptı.

Yeni fiyat ayarlamasından toplu taşıma araçlarını sürekli kullanan yolcular etkilenmemesi amacıyla :

30 gün süreli abonman 25 biniş (birim fiyatı:2.60 krş) 65 TL ve 50 biniş (birim fiyatı:2.40 krş) 120 TL oldu.

Yalova Çınarcık arası tam kart 3.50 TL , öğrenci ile 65 yaş ve üstü vatandaşlar 1.75 TL (Çınarcık içi öğrenci ile 65 yaş ve üstü vatandaşlar ücretsiz)

İki binişlik kullan at kart 9 TL olmuştur.

Belediyemize ait toplu taşıma araçlarında Başbakanlık özürlüler idaresi veya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce verilmiş olan Engelli Kimlik Kartı olan vatandaşların ayrıca akıllı kart almalarına gerek yoktur. Engelli Kimlik Kartı ile ücretsiz seyahat edebilirler.

SGK, Emekli Sandığı ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce verilmiş olan  Şehit Gazi ve Yakını Kimlik Kart olan vatandaşların ayrıca akıllı kart almalarına gerek yoktur. Şehit Gazi ve Yakını Kimlik Kartı ile ücretsiz seyahat edebilirler.

04.10.2018 15:00

Tüm Duyurular İçin Tıklayın