BAŞKANIN ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, insanların en temel ihtiyaçlarından biri kuşkusuz haber almadır.

Özgür ve tarafsız basın, demokrasilerin olmazsa olmazlarındandır. Toplumun haber alma ihtiyacını yerel ve ulusal platformda zor şartlarda fedakarca karşılayan tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.

Basının demokrasinin olmazsa olmaz ayaklarından birini oluşturduğunu vurgulayan Başkan Avni Kurt, “Gazetecilik, fedakarlık ve sorumluluk isteyen zor şartlarda yapılan önemli bir meslektir. Kamu yararına hizmet yapmakta olan gazeteci arkadaşlarımız, ülkemizin olduğu gibi ilimizin, ilçemizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine ve kalkınmasına önemli katkılar sağlamaktadır. Gazetecilerin, halkımızı gelişen olaylar hakkında bilgilendirmek için ortaya koydukları emek kutsaldır. Çınarcık Belediyesi olarak her zaman olduğu gibi doğru, ilkeli ve tarafsız habercilik yapan basın yayın kuruluşlarımıza ve çalışanlarına 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, sağlık , mutluluk ve başarılar diliyorum’’ dedi.

10.01.2019 09:00