BAŞKANIMIZ NUMAN SOYER’İN ZABITA HAFTASI MESAJI

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, “Zabıta Haftası”nın 193. kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Belediye Başkanımız Numan Soyer mesajında şu ifadelere yer verdi: “Zabıta Amirliğimiz, vatandaşlarımızın sağlıklı, huzurlu ve güvenli bir ortamda yaşamalarının güvencesidir.Yaptığı uygulama ve denetimlerle vatandaşlarımızın esenliği için güvenli, sağlıklı ve düzenli bir yaşam alanı hazırlayan Zabıtamız, kentsel gelişimimize de katkı sağlayan önemli bir birimimizdir. Görevleri gereği Belediyemizin gören gözü, işiten kulağı olan Zabıta Teşkilatımız Belediye ile vatandaşlarımız arasında köprü vazifesi görmektedir. Bugüne kadar yaptıkları fedakarca çalışmalardan dolayı başta Çınarcık Belediyesi Zabıta Amirliğimizin ve ülkemizin dört bir yanında vatandaşlarımızın huzur ve sağlığı için görevini özverili bir şekilde sürdüren tüm Zabıta Teşkilatının “Zabıta Haftası”nı kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum" dedi.

06.09.2019 11:30