BAŞKANIMIZ NUMAN SOYER’İN 2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESAJI

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, 2019-2020 eğitim – öğretim yılının başlaması nedeniyle bir mesaj yayınladı.

2019-2020 eğitim-öğretim yılının tüm öğrenci ve öğretmenlere hayırlı olmasını dileyen Başkanımız Numan Soyer, açıklamasında şu ifadelere yer verdi : "Yeni bir eğitim-öğretim yılında daha geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın ve gençlerimizin yeni başarılara doğru koşmalarının heyecanını hep birlikte yaşıyor ve paylaşıyoruz. Çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğini şekillendiren eğitim süreci, sadece bireylerin değil toplumumuzun geleceği için de büyük önem taşımaktadır. Bu çerçevede devletimiz ve milletimiz, hiçbir çabadan ve fedakarlıktan kaçınmamaktadır, kaçınmayacaktır. Bu süreçte kendilerini mesleklerine adamış, büyük fedakarlıklarla görev yapan öğretmenlerimize de büyük görev düşmektedir. 2019-2020 eğitim-öğretim yılında geleceğimizin teminatı sevgili yavrularımızı öğretmenlerimize emanet ediyor; yeni eğitim-öğretim yılının başta sevgili öğrencilerimize ve ailelerine, fedakar ve onurlu mesleği temsil eden saygıdeğer öğretmenlerimize ve tüm ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor; öğrencilerimize başarı dileklerimi ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

09.09.2019 12:48