BAŞKANIMIZ NUMAN SOYER’DEN ÖĞRETMENLERE ÇİÇEK

Belediye Başkanımız Numan Soyer, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle ilçemizde ki okulları ziyaret ederek , öğretmenlere çiçek takdim etti.

İlk olarak Hüdaverdi Aydın İlkokulu ve Ortaokulu’nu ziyaret eden Başkanımız Numan Soyer eşi Elif Soyer ve Başkan Yardımcımız Murat Savaş ile birlikte ilçedeki tüm okulları ve anaokullarını ziyaret ederek öğretmenlerle sohbette bulundu.

Okullara sürpriz ziyaretler gerçekleştirerek öğretmenlerin gününü kutlayan Başkanımız Soyer, “Ülkemizin yarınlarını emanet edeceğimiz çocuklarımızı sizler yetiştiriyorsunuz. Yurdumuzun en ücra köşelerinde, her iklimde her coğrafyada mesai mefhumu gözetmeksizin, en zor şartlarda dahi mesleklerini özveri ile yapmakta olan sizlere minnettarız ” dedi.

25.11.2019 20:16