BAŞKANIMIZ NUMAN SOYER’DEN HASTANE ZİYARETİ

Belediye Başkanımız Numan Soyer ve eşi Elif Soyer , Çınarcık Devlet Hastanesi’nde tedavi gören yatılı hastaları ziyaret ettiler.

Başkanımız Soyer , eşi Elif Soyer ve Basın Yayın Halkla İlişkiler ve Muhtarlıklar Müdürlüğü ile birlikte Çınarcık Devlet Hastanesi’nde yatmakta olan hasta ve hasta yakınlarına hem moral vermek hem de geçmiş olsun temennisinde bulunmak için ziyaret gerçekleştirdi.

Çınarcık  Belediyesi olarak her zaman vatandaşlarımızın yanında olduklarını dile getiren Belediye Başkanımız Numan Soyer, “Çınarcık Devlet Hastanemizde yatan hasta ve hasta yakınlarına ziyarette bulunduk. Tedavileri süren hastalarımıza geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Rabbim tüm hastalarımıza şafi ismiyle şifa versin. Birlik ve beraberliğimizi bozmasın” ifadelerini kullandı.

Hasta ve hasta yakınları ; kendilerini ziyaret eden Başkanımız Numan Soyer’e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek ; çalışmalarında başarılar dilediler.

27.12.2019 20:17