BAŞKANIMIZ NUMAN SOYER, MUHARREM AYI ORUÇ AÇMA YEMEĞİNE KATILDI

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Çınarcık Şubesi’nin düzenlemiş olduğu oruç açma yemeğine katıldı.

Belediye Başkanımız Numan Soyer , Belediye Başkan Yardımcımız Murat Savaş ile birlikte Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Çınarcık Şubesi’nin daveti üzerine , oruç açma yemeğinde vakıf üyeleriyle bir araya geldiler.

Burada okunan dua sonrası vakıf üyeleriyle birlikte oruç açma lokması yemeğine katılan Başkanımız Numan Soyer “Dualarımızı ederek canların oruç lokmalarına eşlik ettik. Bu yılki Muharrem ayından; dünyamızda sevinçlerin ve mutlulukların arttığı, kardeşliğin ve hoşgörünün egemen olduğu, güzel ülkemizin her bir köşesinde barış ve huzurun hakim olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

10.09.2019 22:00