BAŞKANIMIZ NUMAN SOYER, KURAN KURSLARI VEDA PROGRAMINA KATILDI

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, Çınarcık İlçe Müftülüğü tarafından organize edilen Yaz Kuran Kursları Veda Programı'na katıldı.

Yaz Kuran Kursları Veda Programı, Çınarcık İlçe Müftülüğü Konferans Salonu'nda yapıldı.Programa Çınarcık Kaymakamımız Soner Kırlı, Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, İlçe Emniyet Müdürü Ragıp Tunç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Karadağ, İlçe Tarım Müdürü Hakan Demirhan, İlçe Müftüsü İdris Yavuzyiğit, gençler ve aileleri katılım sağladılar.

Çınarcık İlçesinde Yaz Kuran Kursuna giden çocuklar Kuran-ı Kerim Tilaveti, İlâhi ve Kasideler okudular. Çınarcık İlçe Müftüsü İdris Yavuzyiğit konuşma ve dua yaptı. Programın ardından, Çınarcık’ta Yaz Kur’an Kursu'nu başarıyla tamamlayan öğrencilere ödülleri takdim edildi. Bunun yanında Kur’an Kursunda resim, şiir ve kompozisyon alanlarında dereceye girenler ödüllendirildi.

Kompozisyon dalında birinciliği Irmak Matur, ikinciliği Mehlika Sultan, üçüncülüğü ise Kübra Büyükgümüş kazandı. Birbirinden anlamlı görsellerin çıktığı resim yarışmasında birinciliği Beyza Çakmak, ikinciliği Sude Yağmur Yılmaz, Berra Memiş kazanmayı başardı. Yüreğe dokunan şiirleri ile mest eden Elçin Sude Erol da şiir yarışmasında birinciliği hak etti. Dereceye girenlere ödülleri takdim edilirken, yarışmaya katılan gençlere çeşitli hediyeler verildi.

07.08.2019 18:00