BAŞKANIMIZ NUMAN SOYER, BARINAĞI ZİYARET ETTİ

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, Çınarcık Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.

Belediye Başkanımız Numan Soyer, birim ziyaretleri kapsamında Hasanbaba Mahallesi Küçük Hasanbaba Sokak’ta bulunan Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Başkanımız Numan Soyer, can dostlarımızın daha sağlıklı ve modern bir hizmet alabilmesi için Veteriner Hekim Nesrin Fakirullahoğlu ile birlikte incelemeler yaparak istişarede bulundu.

Güzel ilçemizi can dostlarımızla birlikte paylaştığımızı hatırlatan Başkanımız Soyer, “Hayvanlar Allah'ın sessiz emanetleridir. Onlar bizim can dostlarımız ve onların canı bizlere emanet. Onların ihtiyaçlarını karşılayarak, sorunları için çözümler üretmeye çalışıyoruz.” dedi.

07.08.2019 13:00