BAŞKAN SOYER’İN İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HAFTASI MESAJI

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer; her yıl 4-10 Mayıs tarihleri arasında kutlanan "İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası" dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

İş sağlığı ve güvenliğinin çalışma hayatının temel yapı taşlarından biri olduğunu kaydeden Başkanımız Numan Soyer mesajında şu ifadelere yer verdi. “Salgına rağmen yaşamın devamını sağlayan, bizleri ve ailelerimizi doyuran, sağlığımızı koruyan, nice yaşamsal ihtiyaçlarımızı karşılayan cesur işçilere minnettarlığımızı sadece bugün değil salgın sonrasında da göstermeliyiz. İş sağlığı ve güvenliği insan hayatına verilen değerdir. Bu salgın günlerinde insana ve çalışana gerekli güvenlik ve sağlık ekipmanları ile destek verilmelidir. Bizler de Belediye olarak tüm meslek grubunda bulunan çalışanlarımızın yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına rağmen sağlıklı çalışmalarını için gerekli tedbirleri alarak ilçemize hizmeti sürdürmekteyiz. İşçi sağlığı ve güvenliği için; çalışmalarımızı gerek verdiğimiz eğitimler gerek risk değerlendirilmesinde tespit edilen risklerin giderilmesine ilişkin çalışmalar ve periyodik kontrol, ölçüm ve testlerle bir bütünsellik içinde yürütüyoruz. İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası dolayısıyla Çınarcık Belediyesi olarak bütün işçilerimize sağlıklı ve güvenli bir yaşam diliyorum" şeklinde konuştu.

04.05.2020 14:30