BAŞKAN SOYER’İN DÜNYA HUKUK GÜNÜ MESAJI

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, 10 Temmuz Dünya Hukuk Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

10 Temmuz Dünya Hukuk Günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımlayan Belediye Başkanımız Numan Soyer, hukukun üstünlüğü ve bağımsızlığı için mücadele eden tüm hukuk insanlarının gününü tebrik ederek, çalışma hayatlarında başarılar diledi.

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer mesajında, “Hukuk, bugün sadece bireyler için değil; toplumlar, ülkeler ve dünya için her zamankinden daha fazla önem arz etmektedir. İnsanlık; kolay olmasa da barışa hukukun katkısını sağlayabilmek için çifte standartlarından arınmalıdır. Barışın en büyük güvencesi olan hukukun üstünlüğünün benimsendiği, herkese eşit olarak uygulandığı bir dünyada yaşamak umudu ise insanları ve toplumları birleştirmekte, kardeşçe barış içinde yaşamak bu günde anlam bulmaktadır. Bu vesileyle ülkemiz ve şehrimizde bulunan tüm hukukçuların 10 Temmuz Dünya Hukuk Günü’nü kutluyor, yargı mensuplarına çalışma hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

10.07.2020 13:00