BAŞKAN SOYER, ZABITA HAFTASINI PERSONELİYLE KUTLADI

Zabıta Teşkilatı'nın 194. kuruluş yıl dönümünde Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, zabıta personeliyle bir araya geldi.

Cumhuriyet Meydanı Zabıta Noktasında Belediye Başkanımız Numan Soyer , Başkan Yardımcımız Murat Savaş ve Çın.Bel.Tur.A.Ş Şirketi Genel Müdürümüz Turan Çam; zabıta personeliyle bir araya gelerek, onların Zabıta Haftasını kutladı.

Başkanımız Numan Soyer, Zabıta Amiri Demirhan Koçan’a ve zabıta personeline çiçek ve tatlı takdim ederek, zabıta personelimizin yıl dönümünde personelimizle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek “Mesai gözetmeksizin gece gündüz demeden özveriyle çalışan tüm arkadaşlarımızın Zabıta Haftası’nı kutluyor, tüm zabıta mensuplarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

02.09.2020 16:56