BAŞKAN SOYER, KOLTUĞUNU ÇOCUKLARA EMANET ETTİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Başkan Numan Soyer’in makamına çocuk oturdu

Her 23 Nisan günü olduğu gibi bu bayram da Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, makamını miniklere bıraktı. Firuzan Kınal İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Adalet Nur Mungan , 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Çınarcık Belediyesi’ni ziyaret etti.

Belediye Başkanı Numan Soyer makam koltuğunu sembolik olarak ilkokul 4. sınıf öğrencisi Adalet Nur Mungan‘a teslim etti ve daha sonra sembolik başkanın talimatlarını dinledi.

Sembolik Başkan Mungan “Çocuklar için voleybol, basketbol gibi etkinlikler olsun. Çocukların rahatça ulaşabileceği, boş vakitlerini geçirebileceği, tiyatro, drama, müzik, resim gibi faaliyetlerde bulunabileceği bir kültür merkezi olsun. Çocukların güvenliği için okul bahçe duvarları yükseltilsin. Her mahalleye bir çocuk parkı yapılsın. Çocukların güvenliği için de kameralar konulsun. Cadde üzerindeki okulların önüne trafik ışıkları konulsun. Yıldız Fırın’ın bulunduğu kavşak çok tehlikeli. O yüzden hem yayaların hem de sürücülerin can güvenliği açısından buraya bir trafik ışığı koymalıyız. Kaldırımlar, otobüsler, minibüsler yaşlı ve engelli kişiler için kullanılabilir hale getirilsin. Çünkü engelli ve yaşlı insanlar başka kişilerden yardım alıp otobüslere veya minibüslere binebiliyorlar. Etraflarında her zaman yardım sever insanlar olmayabilir. O yüzden kaldırımları, otobüsleri, minibüsleri onları kullanılabilir hale getirelim.  Bulaşıcı hastalıklar için bolca ilaçlama yapılsın” dedi.

Başkan Numan Soyer, “Geleceğimiz çocuklarımızın istekleri bizim için her şeyden önemli. Minik başkanımızın talimatlarını en kısa sürede yerine getirmek için çalışacağız” dedi.

23.04.2019 13:00