BAŞKAN PERSONELİN YENİ YILINI KUTLADI

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt İtfaiye Amirliği, Veterinerlik Birimi, Garaj Amirliği ve Mavi Deniz Arıtma Birliği personelinin yeni yılını kutladı .

Yeni yıla sayılı saatler kala kutlama turlarına önce İtfaiye Amirliği binasındaki personelle başlayan Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, çalışanlarla tek tek selamlaştı, sohbet etti; 2018 yılını geride bıraktıklarını belirterek, özverili çalışmalarından dolayı hepsine teşekkür etti.

Ardından Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’ne geçerek Veterinerlik Birimi personeli ile bir araya geldi. Daha sonra Garaj Amirliği personeli ile Mavi Deniz Arıtma Birliği binalarına giderek burada çalışanların ve ailelerinin yeni yılını kutladı. Bunun yanında dışarıda görev yapan Temizlik Hizmetleri Birimi ve Zabıta Amirliği personeli ile bir araya gelerek sohbet etti ve yeni yıllarını kutladı.

Her yeni yılın, yeni başlangıçlar demek olduğunu belirten Başkan Avni Kurt "Yeni yılda huzur, sağlık ve mutluluk bizlerle olsun. Tüm çalışma arkadaşlarımın ve vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyorum" dedi.

31.12.2018 17:00