BAŞKAN NUMAN SOYER’İN KÜTÜPHANE HAFTASI MESAJI

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer , Kütüphane Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Her yıl Mart ayının son Pazartesi günü ile başlayan haftanın, Kütüphaneler Haftası olarak kutlandığını hatırlatan Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer yayınladığı mesajında, "Kitap, eğitimin, bilimin, sanatın kısacası insan olmanın temelini oluşturur. Okumak geleceğimizi aydınlatırken aynı zamanda bizi dünyadaki gelişmelerden ve değişmelerden de haberdar eder. Bilgiye ulaşmayı sağlayan yollardan biri de insanlara bilgi hazinelerinin kapılarını açan kütüphanelerdir.
Neticede kütüphaneler bulundukları bölgenin kalkınmasında itici bir güç olmakta, şehir kültürünü şekillendiren kurum ve yapılar arasında önemli bir konuma yükselmektedir. Tüm dünya ile birlikte içinden geçtiğimiz istisnai süreçte, geçici olarak Çınarcık Belediyesi Yasemin Koç Halk Kütüphanemiz kapalı olsa da, evlerimizde geçireceğimiz vakitlerde bolca kitap okuyarak farklı dünyalara yolculuk edebiliriz.

Eğitim hayatımızın vazgeçilmezi kitaplarla olan dostluğumuzu canlı tutarak çocuklarımıza da bu sevgiyi aşılamanın önemini bir kez daha anımsatıyor, okuma sevginizin hiç eksilmemesi dileği ile 56. Kütüphane Haftası´nı kutluyorum” dedi.

30.03.2020 14:00