BAŞKAN NUMAN SOYER, MUHTARLARIN GELENEKSEL PİLAV GÜNÜNE KATILDI

"Mahalle Muhtarları'nın Geleneksel Pilav Günü"nde Çınarcık Kaymakamı Soner Kırlı ve Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer de yer aldı.

Harmanlar Mahallesi  Muhtarı  Burak Çelik ve Hasanbaba Mahallesi Muhtarı Ünsal Coşgun’un düzenlediği geleneksel pilav gününe Çınarcık Kaymakamı Soner Kırlı, Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, Belediye Meclis Üyeleri, mahalle muhtarları, kamu kurum müdürleri, ilçe siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Cuma Namazı sonrasında Harmanlar ve Hasanbaba Muhtarlık Binası'nın önünde Muhtar Çelik ve Coşgun pilav ikramı yaptı.

Etkinliğe katılan Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, Muhtar Burak Çelik ve Muhtar Ünsal Coşgun’un geleneksel hale getirdikleri pilav günü için kendilerine teşekkür etti.

26.04.2019 19:00