BAŞKAN AVNİ KURT'UN 17 AĞUSTOS MESAJI

17 Ağustos Marmara Depremi'nin 19. yıldönümü nedeniyle Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt mesaj yayınladı.

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt mesajında "17 Ağustos 1999 depremi büyük acılarla hatırlayacağımız ve asla unutamayacağımız bir anı olarak hafızalarımızda yer alacaktır. Bizler ülkemizin deprem tehdidi altında olduğunu unutmadan doğal afetler için tedbirlerimizi almalıyız. Canımızın, malımızın ve binalarımızın güvenliği için plansız ve kaçak yapılanmadan kaçınmalı, deprem yönetmeliğine uygun hareket etmeliyiz. Bizler yerel yönetimin sorumluluk alanındaki tüm vecibelerini yerine getirmekle yükümlüyüz. Bu sorumluluklarımızı yerine getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.

17 Ağustos Depremi'nde hayatını kaybeden tüm yurttaşlarımızı rahmetle anıyor ve bir daha böyle acıların yaşanmamasını temenni ediyorum" dedi.

16.08.2018 10:00