AVRUPA ve DÜNYA ŞAMPİYONU BUSE TOSUN’DAN ZİYARET

Avrupa ve Dünya Şampiyonu Milli Güreşçi Buse Tosun ve Milli Takım Güreş Antrenörü Murat Gençtürk , Belediye Başkanımız Numan Soyer’i ziyaret ettiler.

Belediye Başkanımız Numan Soyer , Avrupa ve Dünya Şampiyonu Milli Güreşçi Buse Tosun ve Milli Takım Güreş Antrenörü Murat Gençtürk’ü makamında ağırladı.

Başkanımız Numan Soyer ile Yalova’yı ve Türkiye’yi  uluslararası müsabakalarda en iyi şekilde temsil eden ve sayısız başarıya imza atan Milli Güreşçimiz Buse Tosun  spor ve hedefleri hakkında uzunca bir süre sohbet ettiler.

Milli Sporcumuz Buse Tosun’u başarılarından dolayı tebrik eden Başkanımız Soyer, “İlimizi ve ülkemizi uluslararası alanda başarıyla temsil eden ve bizlere büyük gurur yaşatan Milli Sporcumuz Buse Tosun’u kutlar, başarılarının devamını dilerim. Umarım bir dahaki ziyaretinde Olimpiyat Madalyası ile gelerek , tarihi bir başarıya daha imza atar” dedi.

Ziyaretin sonunda Başkanımız Numan Soyer, Milli Sporcumuz Buse Tosun’a hediye takdim ederek hatıra fotoğrafı çektirdiler.

24.02.2020 19:00