ARAÇ FİLOSUNA BİR İLAVE DAHA

Çınarcık Belediyesi’nin araç filosuna bir adet damperli kamyon daha katıldı.

Belediye Başkanı Avni Kurt, araç filolarını her geçen gün daha da zenginleştirdiklerini söyledi.

BMC marka damperli kamyon Çınarcık Belediyesi bünyesine katılarak hizmet vermeye başladı. Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, hizmet kalitesini arttırmak adına araç alımlarına ağırlık verdiklerini belirterek “Revize ettiğimiz damperli kamyonla birlikte belediyemiz bünyesindeki kamyon sayısı üçe yükseldi” dedi.

Göreve başladığında Çınarcık Belediyesi’nin kamyonunun olmadığını söyleyen Kurt, “Koru’dan kamyon kiralanıyordu. Bugün üç tane kamyona sahip olduk. Elimizde atıl olan araçları yeniletip hizmete sokuyoruz. Bunun yanında hibe alıyoruz. Sıfır araçlar satın alıyoruz. Bugüne kadar hep kiralık arabayla hizmet verilmiş. Biz bunu ortadan kaldırdık. Şu ana kadar 12 tane sıfır araç aldık” diye konuştu.

Kanal Aracı da Geliyor

Kurt, Yalova bölgesindeki en gelişmiş kanal aracına da sahip olacaklarını da ifade ederek ihalesine çıktıklarını, bu ay hizmete sokacaklarını müjdeledi.

22.10.2015 12:00