ARAÇ FİLOSUNA 2 ARAÇ DAHA EKLENDİ

Çınarcık Belediyesi 2018 yılında araç filosunu genişletmeye devam ediyor.

Belediyenin kendi öz sermayesi ile şehirler arası cenaze nakillerinde kullanılmak üzere 2017 model 1 adet cenaze nakil aracı ile 2017 model 1 adet minibüs ;  araç filosuna takviye edildi.

2017 Model Ford Transit Cenaze aracı soğutmalı ve aynı anda 4 adet cenaze taşıyabiliyor.

2017 Model Ford Transit Minibüs aracı ise 17+1 kişi kapasitesi ile her türlü sosyal faaliyetlerde kullanılmak üzere araç filosuna dahil edildi.

Her geçen gün araç filosunu büyüttüklerini ve genişlettiklerini de söyleyen Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt ;  “Yeni hizmet araçlarımızla birlikte 4  yıl içerisinde araç filosu konusunda önemli bir ivme gerçekleştirdik. Gerek satın alma yöntemiyle gerekse de hibe yöntemiyle eksiklerimizi gideriyoruz. Her sene vatandaşlarımıza daha iyi hizmet vermek için araç filomuzda takviyeler yapıyoruz. Aldığımız her yeni araç, halkımıza daha iyi hizmet sunabilmek içindir. Kendi öz sermayemiz ile bunları gerçekleştirmek bizleri mutlu ediyor” diye konuştu.

26.01.2018 14:39