ARAÇ ÇARPAN KÖPEĞE HIZLI MÜDAHALE

Gece geç saatlerde araç çarpan köpeğe Çınarcık Belediyesi Veterinerlik Hizmetleri Servisi ekipleri müdahale etti.

Teşvikiye Caddesi’nde dün akşam geç saatlerde hızla giden araç bir sokak köpeğine çarptı.  Araba çarpan köpeğe yardım etmek için Çınarcık Belediyesi Veterinerlik Hizmetleri Servisi personeli seferber oldu.

Türk Sanat Müziğinin güçlü isimlerinde ve Hayvanların Yaşam Hakları Konfederasyonu Anadolu Fed Yalova temsilcisi olan Reyhan Ataman ve Konfederasyon temsilcileri tarafından Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezimize getirilen yaralı köpek , Veteriner Hekimimiz  Nesrin Fakirullahoğlu tarafından köpeğe gerekli müdahaleler yapıldı.

Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi Veteriner Hekimi Nesrin Fakirullahoğlu tarafından araç tedavi edilen köpek , sağlığına kavuşana kadar rehabilitasyon merkezinde kalacak; iyileşince doğal ortamına bırakılacaktır.

29.08.2019 11:45