ARAÇ ÇARPAN KEDİYE EKİPLERİMİZDEN MÜDAHALE

Araç çarpan kediye Çınarcık Belediyesi ekipleri müdahale etti.

Karpuzdere  Mahallesi yolunda araba çarpan kediye yardım etmek için Çınarcık Belediyesi Veterinerlik Hizmetleri Servisi ekiplerimiz seferber oldu

Karpuzdere sakini bir vatandaşımızın talebi üzerine anında harekete geçen Çınarcık Belediyesi Veterinerlik Hizmetleri Servisi ekiplerimiz olay yerine giderek yaralı kediye gerekli müdahaleleri yaptılar.

İlaçla gerekli ilk müdahaleyi yapan veterinerlik ekipleri vakit kaybetmeden kediyi Çınarcık Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezine götürdüler.

Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi Veteriner Hekimi Nesrin Fakirullahoğlu tarafından tedavi edilen kedi , sağlığına kavuşana kadar rehabilitasyon merkezinde kalacak; iyileşince doğal ortamına bırakılacaktır.

19.08.2019 13:24