AFET VE ACİL DURUM TOPLANMA ALANLARI BELİRLENDİ

Çınarcık Belediyesi ile Yalova İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ortaklığında yürütülen çalışmalar sonucunda Çınarcık genelinde 6 noktada afet toplanma alanları belirlendi.

Çınarcık İlçesi'nde yaşanabilecek doğal afetler ve acil durumlara karşı gerekli tedbirleri alma çalışması yapılmıştır. Deprem başta olmak üzere olası bir afet durumunda,  vatandaşların güvenli bir yerde toplanabilmesi için gerekli alanlar AFAD tarafından belirlendi. Bu doğrultuda Çınarcık Belediyesi vatandaşların can güvenliği için halkın toplanabileceği 6 noktada acil durum toplanma alanı tabelası montaj çalışması gerçekleştirdi.

Taşliman Mahallesi Hüdaverdi Aydın İlk ve Ortaokulu bahçesi, Hasanbaba Mahallesi Hasanbaba Mesire Alanı, Çamlık Mahallesi Çınarcık Meslek Yüksek Okulu önü, Çalıca Köyü futbol sahası, Harmanlar Mahallesi 254. Sokak (İlçe Emniyet Binası yanı otopark) ve Harmanlar Mahallesi Meteoroloji İstasyonu bahçesine; Çınarcık Belediyesi tarafından toplanma alanı tabelaları montajı yapıldı.

24.12.2018 13:30