15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ İÇİN MEVLİD

15 Temmuzun üçüncü yıldönümü nedeniyle “Mevlid Programı” düzenlendi.

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında, hain darbe girişiminde hayatını kaybeden demokrasi şehitlerimiz ve tüm şehitlerimizin anısına ilçemiz Merkez Cami’sinde Öğle Namazı öncesi Mevlid-i Şerif okutuldu.

Mevlit programına Kaymakamımız Soner Kırlı, Belediye Başkanımız Numan Soyer kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, şehit aileleri ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

İlçe Müftülüğünde görevli imamlar tarafından okunan Mevlid-i Şerif programının ardından belediyemiz tarafından vatandaşlara helva ve su ikram edildi.

Mevlid Programına gelen vatandaşlar sonra Çınarcık Hükümet Konağı’ndaki 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü fotoğraf sergisini ziyaret ettiler.

15.07.2019 15:30