15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ANMA PROGRAMI DEVAM EDİYOR

Bu yıl 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ilçemizde 3 gün süren çeşitli programlarla anılıyor.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü  anma programının 2 gününde Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, Esenköy Meydanı’nda kurulan 15 Temmuz resim sergisine katıldı ardından şehit aile ziyaretlerine devam etti.

İlçemizde ikamet eden Şehit Mehmet Yurddaş ve Şehit Ünal Akalın’ın ailelerini ziyaretine  Çınarcık Kaymakamı Soner Kırlı, Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel, Teşvikiye Belediye Başkanı Mustafa Nurten, Çınarcık İlçe Emniyet Müdürü Eyyüp Mol, Çınarcık İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Koçak, ilçedeki kamu kuruluşlarının mülki ve idari amirleri, sivil toplum kuruluşu ve siyasi partilerin temsilcileri katıldı.

14.07.2020 19:00