MUHTEŞEM HALK DANSLARI

32. TUFAG Uluslararası Halk Dansları Festivali’nin Çınarcık Özel Programı'na, Çınarcıklı vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Çınarcık Belediyesi ile TUFAG’ın organize ettiği Uluslararası Halk Dansları Gösterisi'ne ilgi büyüktü. Çınarcık Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan gösterilere Arjantin, Kolombiya, Gürcistan, Makedonya, K.K.T.C, Karadağ, Sırbistan, Rusya Federasyonu Kuzey Osetya ve TUFAG ekipleri katıldı.

Halk Dansları Festivali’nin Çınarcık Özel Programı'na; Çınarcık Kaymakam Vekili Muhammed Öztaş, Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, Çınarcık İlçe Emniyet Müdürü Ragıp Tunç, meclis üyeleri, ilçedeki kamu kuruluşlarının mülki ve idari amirleri, sivil toplum kuruluşu ve siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Gece boyunca misafir ekiplerin gösterileri büyük beğeni topladı. Gösteriler sonrasında Çınarcık Kaymakam Vekili Muhammed Öztaş  ile Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, TUFAG Başkanı Selim Sanır'a plaket verdi.