BELEDİYEDEN CAMİLERE BAYRAM TEMİZLİĞİ

Çınarcık Belediyesi’nin , Çınarcık genelinde bulunan camilere yönelik yaptığı bayram temizlik hizmeti devam ediyor .  Daha önce belirli periyotlarla camilere yapılan temizlik; araç üstünde yerinde yıkama makinesini ile yapılıyor.

Ramazan Bayramı’nın yaklaşması nedeniyle camilerin halıları vakumlu halı yıkama makinesi ile yerinde ve kısa sürede yıkanmaya başlandı.

İlçemizde bulunan Merkez Cami, Taşliman Cami, Karpuzdere Cami, Çamlık Mahallesi Hacı Gülsüm Akın Cami,  Hasanbaba Cami, Güllük Cami, Kocadere Köyü Cami  ve Şenköy Caminde ekiplerimiz gece gündüz cami temizleme çalışmalarını yürüttüler.

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt konu ile ilgili “Ramazan Bayramı’nda  cami cemaatinin  daha temiz daha nezih bir ortamda ibadetlerini yapması için bünyemizde bulunan araç üstü halı yıkama makinesi ile camilerimizi temizliyoruz. Belirli periyotlarla bu makine ile ilçemizde bulunan camilerimizi temizlemeye devam edeceğiz” dedi.