“ÇINARCIK’TA NELER OLUYOR?” HALK BULUŞMASINA KATILDIK

Çınarcık Kent Konseyi tarafından organize edilen “Çınarcık’ta Neler Oluyor? Yöneticiler Anlatıyor” temalı halk buluşması 9 Mayıs Çarşamba günü Kaktüs Aile Çay Bahçesi’nde gerçekleştirildi.

“Çınarcık’ta Neler Oluyor? Yöneticiler Anlatıyor “halk buluşmasının açılış konuşmasını Kent Konseyi Genel Sekreteri Recep Çevik yaparak katılımcılara Kent Konseyi, Konsey yapılanması ve Konsey çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Sonrasında Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, Kent Konseyi Başkanı Tuncay Okatan, Kent Konseyi Genel Sekreteri Recep Çevik, Çınarcık Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğretim Görevlisi Bayram Karakurt, Çınarcık İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Muzaffer Doğan, Çınarcık İlçe Emniyet Müdürü Ragıp Tunç, Çınarcık Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Deniz Köken ve Çınarcık İlçe Müftüsü İdris Yavuzyiğit konuşmalarını gerçekleştirdiler. Buluşmaya katılan kurum yöneticileri kurumları hakkında genel bilgilendirme yaptı. Kurum işlemlerine ve projelerine ilişkin değerlendirmede bulunarak vatandaşlardan gelen soruları yanıtladılar.

Buluşmada konuşan Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, başta bu organizasyonu düzenleyen Kent Konseyi Başkanı olmak üzere katılan tüm kurum yöneticilerine teşekkürlerini iletti. Çınarcık’ı hep birlikte yaşadığımız, yaşattığımız ve değer verdiğimize değinen Başkan Avni Kurt, yaklaşık bir buçuk ay önce Kent Konseyi Başkanlığı tarafından böyle bir proje fikrinin kendilerine iletildiğini ve şu anda yenilenen su şebeke hattı ve devam eden evsel bağlantılarla Çınarcık’ı 30 yıl ileriye taşıdıklarını belirtti. Yenilenen su depolarından yol kenarlarındaki ağaçlandırma çalışmalarına, sokak hayvanlarını konu alan projemizle Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri’nde birincilik ödülü alınmasından otobüs seferlerine kadar Çınarcık Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar hakkında vatandaşlarımızdan gelen soruları yanıtladı.