BAŞKAN AVNİ KURT , OTOPARK ÇALIŞMASINI İNCELEDİ

Çınarcık Belediyesinin hayata geçirmeye hazırlandığı otopark inşaatı çalışmaları aralıksız sürüyor.

Çınarcık Belediyesi tarafından ; Çınarcık Devlet Hastanesi  ve Çınarcık  Hükümet Konağı çevresinde yaşanan araç park sorunu çözümü için başlattığı otopark çalışmasını , Başkan Avni Kurt yerinde inceledi.

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt konu ile ilgili  ‘’ Havaların düzelmesiyle birlikte otopark yapım çalışmasına başladık.  Otoparkımız yavaş yavaş şekilleniyor. Otoparkımızın yan tarafına da çocuk parkı yapmayı planlıyoruz . Otopark ve çocuk parkı çalışmalarımız tamamlandığı zaman mahalle daha güzel hale gelecek ve araç park sorunu da ortadan kalkacaktır. Yaz sezonu başlamadan otopark ve çocuk parkının yapımını tamamlayıp halkımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz’’ dedi.