BELEDİYEDEN ÇINARCIKLI KADINLARA KUTLAMA

Çınarcık Belediyesi, 8 Mart Kadınlar Günü nedeniyle anlamlı bir etkinliğe imza attı. Düzenlenen kutlamada Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, kadınlara çiçek hediye etti.

Kaktüs Çay bahçesinde  düzenlenen etkinliğe yaklaşık 500  Çınarcıklı bayan katıldı. Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt ve eşi Elif Kurt, Kadınlar Günü etkinliğine katılan vatandaşları kapıda karşıladı. Etkinliğe belediye meclis üyeleri Ömür Ertürk,  Coşkun Parlak, Ali Kırıcı  ,Harun Karademir ve  Hakkı Çelik de eşlik etti. Kutlamaya CHP Çınarcık İlçe Başkanı Ali Zara da katıldı

Kadınlara çeşitli ikramların yapıldığı eğlence öncesinde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Avni Kurt, “Kadın olmadan dünyada hayat olmaz” dedi ve “kadınlarımız başımızın tacıdır, sizlere hizmet etmekten mutluyuz. Sizler ailenin temel direğisiniz. İş hayatında kadın, sanatta kadın, evde kadın bizleri yetiştiren kadın. Biz sizlerin temelinizde birer çalışanız. Bu yağmurlu havada bizimle birlikte olduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Şimdi sizlerin yüzlerine baktığım zaman gülen yüzler görüyorum. Gülen yüzünüz hiç eksilmesin ve bu özel gününüz kutlu olsun” diye konuştu.

Gülfem Aras’ın sunuculuğunu yaptığı programda Gazeteci Hüzün Yücel , Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Görevlisi Alev Demirel , Uzman Psikolog Alanur Özalp ve Yalova Kent Konseyi üyesi Nurten Anıl Kalyoncu  konuşmacı olarak katıldılar.

Başkan Kurt programa katılan konuşmacılara da ayrı ayrı teşekkür etti. Günün anısına hediye taktim etti.