BASKETBOL BİRİNCİLERİ , BAŞKAN AVNİ KURT’U ZİYARET ETTİ

Çınarcık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul müdürü, öğretmen ve öğrencileri Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt’u makamında ziyaret ettiler.

Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen Basketbol  Okul Sporları turnuvasında ; Çınarcık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri birinci oldu.

Birinci olan Çınarcık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri  Kütahya’da yapılacak olan bölge turnuvasında Yalova’yı temsil etme hakkını kazandılar.

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt ; öğrencilere Kütahya’da yapılacak olan Basketbol Bölge Turnuvası için gerekli tüm desteği sağlayacağını belirterek, öğrencileri tebrik etti. Çıktıkları bu yolda başarılarının devamını dileyerek öğretmen ve öğrencilere hediyeler verdi.

Çınarcık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  Okul Müdürü Mehmet Yılmaz , Beden Eğitimi Öğretmeni Alpay Sarı ve öğrencilerde Başkan Avni Kurt’a sağladığı destekler için teşekkür ettiler.