BAŞKAN VEKİLİ HARUN KARADEMİR KÜTÜPHANE AÇILIŞINDA

Başkan Vekili Harun Karademir ; Yalova İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yapılan Çınarcık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ndeki  Kütüphanenin açılışına katıldı.

Çınarcık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde yapımı gerçekleştirilen kütüphanenin açılışına Yalova Valisi Tuğba Yılmaz , Çınarcık Kaymakamı Abdullah Çiftçi , Çınarcık Belediye Başkan  Vekili Harun Karademir  ,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Karadağ , öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında , öğrencilerin sosyal gelişimine katkıda bulunmak , toplumsal yaşama ilişkin bilgi ve becerilerini arttırmak , öğrenme ve araştırma becerilerini geliştirmek , öğrencileri suç ortamından uzak tutmak , verimli zaman geçirmelerini sağlamak için 81 ilde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenen okullarda Yalova İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından Çınarcık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesin de Şehit Polis Memuru Volkan Gürses adı verilen Z kütüphanesi açıldı.

Konuşmaların ardından öğrencilerinin de katılımıyla kütüphanenin açılışı gerçekleştirilerek hizmete girdi.