ÇINARCIK , POSTA PULLARIYLA TANITILACAK

Çınarcık Belediyesi, PTT Genel Müdürlüğü ile yaptığı anlaşmayla ilçeyi yaptırılan özel pullarla tanıtacak.

Çınarcık Belediyesi, ilçenin tarihi, turistik ve kültürel tanıtımı yolundaki çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. PTT Genel Müdürlüğü ile işbirliğine giden Çınarcık Belediyesi, tüm yazışmalarında ilçeye özel olarak bastırılan pulları kullanacak. Yalova PTT Baş Müdürlüğü Pazarlama Sorumlusu Selçuk Tokay ile Çınarcık PTT Müdürü Toprak Canooğlu, Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt’u ziyaret etti.

Ziyarette Çınarcık Belediyesi’ne özel yaklaşık 8 bin adet posta pulu bastırılması için protokol imzalandı. Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, PTT’nin yaptığı uygulamayı geçen sene hayata geçirdiklerini ve olumlu tepkiler aldıklarını belirterek “Bu yıl da aynı uygulamamıza devam ediyoruz. Belediye olarak düzenlediğimiz fotoğraf yarışmasında dereceye giren ve beğenilen 12 özel fotoğrafımız belediyemize özel olarak posta pulu olarak bastırılacak. 12 farklı şekilde tasarımı yapılacak posta pullarında Çınarcık’ımızın tarihi, kültürel ve turistik değerleri yer alacak. Tüm yazışmalarımızda kendimize özel posta pullarını kullanacağız” diye konuştu.

Yalova PTT Baş Müdürlüğü Pazarlama Sorumlusu Selçuk Tokay da Başkan Avni Kurt’a gösterdiği yakınlık nedeniyle teşekkür ederken proje hakkında bilgiler verdi.

Çınarcık Belediyesi’ne özel olarak bastırılacak pullar önümüzdeki günlerde teslim edilecek.