HENTBOL BİRİNCİLERİ ; BAŞKAN AVNİ KURT’U ZİYARET ETTİ

Gazi Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü, öğretmen ve öğrencileri Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt’u makamında ziyaret ettiler.

Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen Hentbol Okul Sporları turnuvasında ; Gazi Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri birinci oldu.

Birinci olan Gazi Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri  Zonguldak’ta yapılacak olan bölge turnuvasında Yalova’yı temsil etme hakkını kazandılar.

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt ; öğrencilere Zonguldak’ta yapılacak olan Hentbol Bölge Turnuvası için gerekli tüm desteği sağlayacağını belirterek, öğrencileri tebrik etti. Çıktıkları bu yolda başarılarının devamını dileyerek öğretmen ve öğrencilere hediyeler verdi.

Gazi Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  Okul Müdürü Veysel Gündağ , Beden Eğitimi Öğretmeni Alpay Sarı ve öğrencilerde Başkan Avni Kurt’a sağladığı destekler için teşekkür ettiler.