ÇINARCIK HALKI ; OTOBÜSÜNÜN RENGİNİ SEÇİYOR

Çınarcık Belediyesi toplu ulaşımda yeni bir projeyi hayata geçiriyor. Çınarcıklılar yeni otobüslerin rengini seçiyor.

Çınarcık Belediyesi tamamen öz sermayesi ile alacağı yeni otobüslerinin rengini Çınarcık halkı belirleyecek.Halka kaliteli hizmet vermek ve toplu ulaşımda rahatlamayı sağlamak için Çınarcık Belediyesi 4 adet yeni otobüs ile Çınarcık halkına hizmet vermeye hazırlanıyor.Çınarcık Belediyesi yeni otobüslerin renk seçimi konusunda yürüttüğü çalışmalarını tamamladı. 4 farklı alternatif renk çalışması halkın beğenisine sunulacak.

Oylamaya Katılmak İçin; cinarcikbelediyesi.com/anket   sitesini ziyaret ederek alternatifler arasından otobüsünüzün rengini seçebilecek. Oylama sonuçları daha sonra vatandaşlarımızla paylaşılacaktır.Oylama, 15 Aralık 2017 tarihine kadar devam edecek.Çınarcık halkı otobüsünün rengini seçiyor