EMEKLİ PERSONELE VEDA

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, belediyeden emekli olan dört personele plaket vererek teşekkür etti.

Çınarcık Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenen törenle yıllarca belediyede görev yaptıktan sonra emekli olan Gültekin Saka , Rıdvan Özdemir , Hüseyin Köse ve Hasan Altıparmak’a veda edildi.

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt ; dört personele teşekkür plaketi verirken “Yıllarca halkımıza hizmet ettiniz, belediyemizin çalışmalarında yer aldınız. Şimdi yeni bir hayata adım atıyorsunuz. Bundan sonraki hayatınızda da başarılar diliyorum” dedi.

Gültekin Saka , Rıdvan Özdemir , Hüseyin Köse ve Hasan Altıparmak daha sonra kendileri için hazırlanan pastayı keserek yakınları ve mesai arkadaşlarına ikram etti.