HAVA MEYDAN KOMUTANINDAN ZİYARET

Yalova Hava Meydan Komutanı Hava Pilot Albay Zeki Koltukoğlu ,  Albay  Oğuz Okul ve Taşköprü Belediye Başkanı Nedret Gülen ; Çınarcık Belediye Başkanı  Avni Kurt’u makamında ziyaret ettiler.

Başkan Avni Kurt , Pilot Albay Koltukoğlu’na görevinde kolaylık dileyerek, vatanın güvenliğinde görev ve sorumluluk alan tüm askerlerin kutsal bir sorumluluğunu yerine getirdiklerini kaydetti. Karşılıklı sohbet havasında geçen ziyaret esnasında Pilot Albay Koltukoğlu, Başkan Avni Kurt’a Çınarcık’a sunduğu hizmetler dolayısıyla teşekkür etti.

Hava Meydan Komutanı Koltukoğlu’nun ve Taşköprü Belediye Başkanı Nedret Gülen’in  ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kurt ise bu nazik ziyaret için kendilerine teşekkür etti.