MAVİ BAYRAK 2017 SAHİLLERİMİZDE

Mavi Bayrak bu yıl da yeniden Kum Plaj sahillerinde yerini aldı . Her sene yetkililer tarafından yapılan denetimler sonucu yenilenen Mavi Bayrak 2017 yılında da Çınarcık sahillerinde dalgalanacak.

Çınarcık Kum Plaj’da incelemeler yapan Mavi Bayrak Ulusal Denetmeni Gülsen Narin sahillerimizin çevre temizliği, can güvenliği, hizmetler ve genel kriterler bakımından plaja geçer not vermesinden ötürü bu yıl da mavi bayrak yetkililer tarafından “Mavi Bayrak 2017” teslim edildi.

Bayrağı yetkililerden teslim alan  Çınarcık Belediyesi personeli ve Mavi Bayrak Sorumlusu Kubeysi Ayaz, “Mavi Bayrak’ı bu yıl da yeniden almak bizi mutlu etti. Yapacağımız denetimlerle bu bayrağı sahillerimizde her  zaman dalgalanması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da çalışmalarımızı  Belediye Başkanımız Avni Kurt titizlikle takip etti. Mavi Bayrak’ın bu yıl da alınmasında Belediye Başkanımız Avni Kurt ve Kum Plaj’daki işletmecilere emekleri ve gayretlerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt Mavi Bayrak’lı bir plaja sahip olmaktan mutluluk duyduklarını ve bu gelişmenin turizm açısından çok sevindirici olduğunu belirterek konu ile ilgili  “Göreve gelmemizin hemen ardından öncelik verdiğimiz konu temizlik idi. Bunun için çevre temizliğinin yanında deniz temizliği de yer alıyordu. Çok şükür emeklerimiz meyvelerini veriyor. Üç yıldır Mavi Bayrak plajlarımızda dalgalanıyor. Çınarcık eski görkemli günlerine, daha temiz ve modern günlerine doğru emin adımlarla ilerliyor” dedi.