KARPUZDERE'DE YÜZLER GÜLÜYOR

Çınarcık Belediyesi Karpuzdere Mahallesinde  ve ara sokaklarda kilitli beton parke taşı çalışmalarını tamamladı.

Özelikle kış aylarında kötü hava koşullarından dolayı mağduriyet yaşayan Karpuzdere Mahallesi sakinlerinin mağduriyetinin giderilmesi için geçen aylarda başlatılan kilitli parke taşı döşeme çalışmaları belirli plan ve program çerçevesinde tamamlandı.

Karpuzdere mahallesi kilitli beton parke taşı çalışmalarında ekipler mahalle ve ara sokaklarda çalışmalarını tamamladılar .Karpuzdere Mahallesi  parke taşı çalışması ile mahalle ve ara sokaklar  daha estetik bir görünüme kavuştu.

Kilitli beton parke taşı çalışmalarında  408. Sokak , Çavuşdayı Sokak ,  Harman Sokak, 5. Sokak , 6 Sokak , 14.Sokak  , 15. Sokak , Sarmaşık 1 Sokak , Sarmaşık 2 Sokak , Saka Sokak , Begonya 1 Sokak , Begonya 2 Sokak , Deniz Sokak , Mercan Sokak  ve muhtelif sokaklarda çalışmalar tamamlandı.

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt yaptığı açıklamada; “Belediyemizin Fen İşleri Müdürlüğü’nün kontrolünde, yüklenici firmaya bağlı ekiplerin yol kazma, kumlama ve stabilize çalışmalarının ardından yapılan kilitli parke taşı döşeme ve kaldırım çalışmalarını Karpuzdere Mahallesi ve ara sokaklarında tamamladık. Karpuzdere Mahallesi sakinlerimizle yapmış olduğumuz sohbetlerdeki memnuniyet ve iyi niyetleri bize daha fazla güç veriyor. Her zaman söylediğim gibi tek düşüncemiz Çınarcık’ımızı daha güzel ve modern bir  ilçe yapmak. Terk edilen değil tercih edilen bir Çınarcık için çalışmaya devam edeceğiz " dedi .